Luna mai este luna dedicată Bolii Celiace în toată lumea.

Anul acesta Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten va marca Ziua Bolii Celiace printr-un prim eveniment amplu, ce va include workshopuri tematice susținute de medici gastroenterologi și alergologi, program de joacă și distracție pentru copii, dar și un prim târg cu produse fără gluten.

Este vorba de prima expoziție cu vânzare dedicată exclusiv produselor fără gluten, Happy Gluten Free 2018.

La eveniment sunt așteptați importatori și distribuitori de produse alimentare sau cosmetice fără gluten bio sau convenționale, producători locali, clinici medicale, instituții de învățământ, pizzerii și restaurante care oferă celiacilor opțiuni fără gluten.

Informații utile

Evenimentul va avea loc în data de 20 mai 2018, la Hotel Hilton Inn Garden, din București, str. Doamnei nr. 12.

Vizitarea târgului de produse fără gluten din cadrul Happy Gluten Free 2018 este liberă.

Participarea la workshopurile medicale se face pe bază de înscriere, folosind formularul de mai jos: https://goo.gl/forms/jtajpSYhZHkdTLQo2

Taxa de acces în zona de workshopuri și ateliere este de 20 lei/ persoană. Taxa include accesul la workshopuri, la piesa de teatru și atelierele pentru copii și bufetul suedez cu preparate fără gluten de la prânz. Copiii au acces gratuit, însă este necesar să fie însoțiți de un adult.

Membrii Comunității Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten și copiii acestora au acces gratuit la toate evenimentele din cadrul Happy Gluten Free 2018. Accesul membrilor Comunității ARIG se face prin prezentarea cardului de membru.

Pentru a deveni membru al Comunității ARIG urmează pașii din pagina de Înscriere.