Comunități vibrante de celiaci din România

Ești celiac sau ai un membru al familiei cu boală celiacă?

Alătură-te comunității de celiaci din regiunea ta!

Descoperă o comunitate de sprijin pentru tine și familia ta, împărtășește experiențele tale legate de viața fără gluten și află cele mai recente informații, sfaturi, rețete și multe altele de la persoane ce trăiesc viața fără gluten cu toate provocările ei! Alătură-te comunității de WhatsApp din regiunea ta! Gratuit!

De ce să te alături comunității noastre?

  • Te alături unui grup cu care împărtășești provocările vieții fără gluten;
  • Primești informații, sfaturi și recomandări pentru o mai bună gestionare a dietei fără gluten;
  • Primești recomandări de produse, păreri, noutăți și sfaturi despre surse de aprovizionare cu produse fără gluten;
  • Suport și încurajare de la alți membri ai comunității;
  • Ai acces rapid la toate informațiile legate de proiectele, inițiativele și evenimentele lansate de ARIG și poți contribui acolo unde crezi că poți aduce valoare;
  • Ai acces la sesiuni de întrebări și răspunsuri live cu echipa ARIG;
  • Poți adresa întrebările tale direct membrilor comunității sau membrilor echipei ARIG.

Alătură-te acum!

Poți promova și încuraja persoanele celiace din regiunea ta să se alăture Comunității ARIG din regiune. Folosește afișele de promovare de mai jos, imprimă-le și afișează-le acolo unde crezi că vor fi vizibile pentru alte persoane celiace: cabinete medicale fie de medicină de familie, fie ale medicilor gastroenterologi din orașul tău, policlinici, magazine cu produse fără gluten sau cu specific naturist sau orice alte locații unde poate fi văzut de alte persoane celiace. 

Contribuie! Implică-te! Susține Comunitățile Vibrante de Celiaci din România! Un proiect al Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten ( ARIG)!

Poți contribui și tu la creșterea acestor comunități Poți folosi afișele pregătite de noi sau poți folosi orice alte căi pentru a ajunge la persoane cu boala celiacă din regiunea ta și a-i invita în grup. 

Alătură-te acum! Click pe comunitatea din județul tău și alăture-te conversației. Te așteptăm cu drag!