DEVINO PARTENER ARIG!
Susține misiunea și activitatea ARIG. Implică-te în programele și proiectele Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten. Sponsorizează o campanie, participă la evenimente, susține comunitatea, promovează produse, donează, oferă discounturi membrilor ARIG.
Trimite un e-mail la info@arig.ro și află cum poți ajuta comunitatea de celiaci.
Împreună pentru celiacii din România!
Partener PLATINUM
Kaufland România – Partener PLATINUM ARIG
„Activitatea noastră are un impact major asupra întregului context social local, de aceea, avem în vedere și un grad ridicat de implicare în comunitate.
Am creat “Implicarea face diferența” – strategia noastră în domeniul implicării în societate.
Prin proiectele derulate în ultimii ani, am urmărit crearea de noi oportunități și îmbunătățirea vieții oamenilor din comunitățile în care ne desfășurăm activitatea, sectoarele majore în care ne-am implicat fiind educația, ecologia, zona socială, sportul și sănătatea.”
- Proiectul “Caravana România fără Gluten” – premiul al II-lea pentru cea mai bună campanie CSR în domeniul Sănătății
- Caravana națională de informare “România fără gluten”
- România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare porție de paste fără gluten, gătită la târgul Happy Gluten Free 2019
- Happy Gluten Free 2019
- Lansarea gamei K-Free – o oportunitate pentru ca persoanele cu intoleranță la gluten să aibă aceeași experiență de cumpărare ca orice alt client, prin gama de produse competitivă, cu un raport avantajos calitate/preț.
Partener PLATINUM
Sam Mills – Partener PLATINUM ARIG
„Într-o lume în care sănătatea este prioritară, alimentația joacă un rol esențial în menținerea unei vieți echilibrate. Pentru cei care suferă de boala celiacă sau au sensibilitate la gluten, găsirea unor alternative sănătoase și delicioase este esențială.
De peste 20 de ani, Sam Mills este un lider în producția de paste fără gluten, oferind soluții delicioase și sănătoase pentru persoanele cu boala celiacă sau sensibilitate la gluten. Cu un angajament continu pentru calitate și inovație, am dezvoltat o gamă variată de paste din legume precum linte roșie, năut, mazăre galbenă și verde, oferind o sursa naturala de sănătate și echilibru.
Bucură-te de Gustul Autentic și Sănătos al Pastelor fără Gluten – Sam Mills”
Parteneri GOLD
Devino Partener ARIG GOLD și implică-te activ în programele asociației.
- Sponsorizează un eveniment marca ARIG
- Redirecționează 20% din impozitul pe venit/profit către proiectele ARIG
- Desfășoară Campanii de educare și conștientizare a bolii celiace
- Participă la Evenimentele anuale ale comunității
- Înscrie-te în Catalogul de produse gluten free
- + SILVER
Trimite un e-mail la info@arig.ro și află cum poți deveni Partener ARIG GOLD.
Partenerii ARIG GOLD:
Parteneri SILVER
Devino Partener ARIG SILVER și implică-te activ în programele asociației.
- ARIG ALĂTURI DE TINE – program de donații
- CARD MEMBRU – program de discounturi
- Creează promoții pentru comunitate
- Organizează concursuri pentru comunitate
- Promovează produsele companiei tale
Trimite un e-mail la info@arig.ro și află cum poți deveni Partener ARIG SILVER.
Partenerii ARIG SILVER:
Parteneri CERTIFICAȚI CROSSED GRAIN
ARIG este Licențiator al AOECS în România pentru marca înregistrată a Spicului Tăiat (The Crossed Grain Symbol).
Spicul Tăiat (The Crossed Grain Symbol) este un simbol recunoscut de membrii tuturor organizațiilor de celiaci din întreaga lume, dar și de către publicul larg, ca un simbol de încredere și siguranță în ceea ce privește produsele fără gluten. Sistemul de licențiere Crossed Grain este gestionat de asociațiile naționale membre ale AOECS și dă dreptul producătorilor și retailerilor să folosească Spicul Tăiat pe produsele lor.
ARIG eliberează marca Crossed Grain producătorilor, distribuitorilor și comercianților cu amănuntul pentru a fi utilizată pe produsele fără gluten și pe materialele promoționale.
Trimite un e-mail la info@arig.ro și află cum poți deveni Partener ARIG CERTIFICAT CROSSED GRAIN.
Partenerii certificați CROSSED GRAIN de ARIG:
Parteneri ACREDITAȚI EATING OUT
Programul „Eating Out” este un instrument care poate fi adoptat de toate unitățile alimentare din ROMÂNIA pentru a oferi opțiuni sigure fără gluten pentru persoanele cu boală celiacă, sensibilitate nonceliacă la gluten, alergie la gluten sau cu alte afecțiuni medicale care necesită o dietă strictă fără gluten.
În toamna anului 2019 ARIG a demarat proiectul EATING OUT și a pus bazele procesului de acreditare a locațiilor care servesc preparate fără gluten.
Trimite un e-mail la info@arig.ro și află cum poți deveni Partener ARIG ACREDITAT EATING OUT.
Locațiile ACREDITATE EATING OUT de ARIG:
Locații ÎN CURS DE ACREDITARE EATING OUT:
Parteneri ACADEMICI
Centrul Regional pentru Managementul Bolii Celiace Bucureşti, organizat în structura Institutului National pentru Sanatatea Mamei si Copilului “Alessandrescu-Rusescu” este un centru de referinţă în domeniul patologiei celiace, oferind asistență medicală la cea mai înaltă calitate pentru pacienții cu intoleranță la gluten. Pe lângă activitatea de diagnostic și tratament, Centrul este și un punct de referință pentru cercetare în celiachie, având numeroase colaborări cu instituții de prestigiu din țară și din străinătate.