• Facebook
Skip to content

Susține ARIG
  • Totul despre boala celiacă
    • Boala celiacă
      • Ce trebuie să știi despre boala celiacă
      • Femeile și boala celiacă
        • Boala celiacă și infertilitatea la femei
      • Boala celiacă și tiroidita autoimună
      • Broșura „Viața cu boala celiacă”, material elaborat în cadrul proiectului CD Skills
      • Istoria bolii celiace
      • Sensibilitatea nonceliacă – o urgență cu multe necunoscute
    • Informarea corectă
      • Ce este și ce nu este boala celiacă
      • Boala celiacă, simptome și semne
      • Tipuri de boală celiacă
      • 15 confuzii și mituri despre boala celiacă
      • Grupuri de risc
      • Declarația AOECS cu privire la medicamente, produse de igienă și produse cosmetice
      • Declarația comună a AOECS și EFAD privind valoarea nutrițională a produselor fără gluten
      • Milioane de europeni sunt expuși riscului bolilor digestive cronice
    • Diagnosticarea
      • Care sunt pașii pentru o diagnosticare corectă?
      • Markeri în boala celiacă
      • O nouă tehnologie ar putea sta la baza diagnosticării bolii celiace în cazul persoanelor aflate deja pe dieta gluten free
      • Proceduri de monitorizare
      • Reevaluare adulți diagnosticați cu boală celiacă în copilărie
      • Densitatea minerală osoasă la celiaci: la diagnostic și după dietă fără gluten
      • Diagnosticul bolii celiace pediatrice s-a triplat în ultimii 20 ani
    • Totul despre dieta strictă fără gluten
      • Ce este glutenul?
        • Unde se găsește și unde se ascunde glutenul?
      • Este lista de ingrediente suficientă pentru a putea considera un produs sigur pentru celiaci?
      • Primii pași în dieta fără gluten
        • Pregătirea locuinței
        • Alegerea și achiziția produselor gluten free
      • Semnificația simbolului Crossed Grain – pentru consumatorii celiaci
      • Dincolo de dieta fără gluten
      • Contaminarea
      • Dezechilibre și capcane în dieta Gluten Free
      • Cât de nociv este pentru un celiac consumul de gluten?
    • Dieta fără gluten și viața socială
      • Atitudini și comportamente
      • Viața socială și integrarea în comunitate
      • Cum pot accepta mai ușor copiii dieta fara gluten?
        • Copilul celiac în colectivitate
        • Factori care afectează aderența la DFG la copiii cu boala celiacă
        • Petreceri pentru copii
      • Kit gluten-free pentru călătorie
        • Zboruri gluten-free: oferta companiilor aeriene
    • Legislație
      • Burse medicale pentru elevii cu boală celiacă, an școlar 2022-2023
      • Programul Cornul și laptele, an școlar 2022-2023
      • Burse pentru școlarii cu boală celiacă, an școlar 2021-2022
      • Burse pentru studenții cu boală celiacă, an universitar 2021-2022
      • Propunere parlamentară pentru organizarea unei campanii de conștientizare a bolii celiace
  • Proiecte ARIG
    • Proiecte ARIG
    • Nutri & Gluten Free Fest
      • Nutri & Gluten Free Fest București
    • Suport refugiați ucraineni
      • Împreună pentru Ucraina
    • ARIG alături de tine
    • Grup suport și consiliere psihologică
    • Ghidul celiacului
    • Catalogul de produse fără gluten
    • CD SKILLS Programul Transnațional Dunărea Interreg
      • Programul Transnațional Dunărea Interreg CD Skills
      • Broșura „Viața cu boala celiacă”, material elaborat în cadrul proiectului CD Skills
    • Suport pacienți celiaci COVID-19
    • Caravana națională de informare “România fără gluten”
      • Caravana ‘România fără gluten’, la final: 1 din 100 de români testaţi suferă de boala celiacă
      • Proiectul “Caravana România fără Gluten” – premiul al II-lea pentru cea mai bună campanie CSR în domeniul Sănătății
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Craiova
        • Caravana națională „România fără gluten”, pentru informare și testare privind boala celiacă, deschisă la Craiova
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Iași
        • Ieşenii s-au testat gratuit pentru a afla dacă au intoleranţă la gluten
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Galați
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Constanța
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Brașov
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Cluj-Napoca
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Oradea
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Timișoara
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Sibiu
    • Happy Gluten Free 2019
      • România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare porție de paste fără gluten, gătită la târgul Happy Gluten Free 2019
      • Happy Gluten Free 2018 – 20 MAI – Cel mai mare eveniment pentru comunitatea de celiaci din România
    • Obiective, proiecte și realizări ale ARIG
  • Crossed Grain
    • Certificarea Crossed Grain
      • Programul european de certificare « fără gluten », Crossed Grain, demarează în România
    • Semnificația simbolului Crossed Grain
    • Produse certificate vs produse etichetate
  • Despre ARIG
    • Despre ARIG
    • Organizare
    • Parteneri
      • Parteneri & discount-uri oferite
      • KAUFLAND – un susținător constant al comunității Gluten Free în România
      • (P) K-free: Noua marcă proprie Kaufland de produse fără gluten sau fără lactoză
    • Implică-te
      • Redirecționează 3,5% către ARIG
      • Devino Partener ARIG
    • Contact

Susține ARIG
  • Totul despre boala celiacă
    • Boala celiacă
      • Ce trebuie să știi despre boala celiacă
      • Femeile și boala celiacă
        • Boala celiacă și infertilitatea la femei
      • Boala celiacă și tiroidita autoimună
      • Broșura „Viața cu boala celiacă”, material elaborat în cadrul proiectului CD Skills
      • Istoria bolii celiace
      • Sensibilitatea nonceliacă – o urgență cu multe necunoscute
    • Informarea corectă
      • Ce este și ce nu este boala celiacă
      • Boala celiacă, simptome și semne
      • Tipuri de boală celiacă
      • 15 confuzii și mituri despre boala celiacă
      • Grupuri de risc
      • Declarația AOECS cu privire la medicamente, produse de igienă și produse cosmetice
      • Declarația comună a AOECS și EFAD privind valoarea nutrițională a produselor fără gluten
      • Milioane de europeni sunt expuși riscului bolilor digestive cronice
    • Diagnosticarea
      • Care sunt pașii pentru o diagnosticare corectă?
      • Markeri în boala celiacă
      • O nouă tehnologie ar putea sta la baza diagnosticării bolii celiace în cazul persoanelor aflate deja pe dieta gluten free
      • Proceduri de monitorizare
      • Reevaluare adulți diagnosticați cu boală celiacă în copilărie
      • Densitatea minerală osoasă la celiaci: la diagnostic și după dietă fără gluten
      • Diagnosticul bolii celiace pediatrice s-a triplat în ultimii 20 ani
    • Totul despre dieta strictă fără gluten
      • Ce este glutenul?
        • Unde se găsește și unde se ascunde glutenul?
      • Este lista de ingrediente suficientă pentru a putea considera un produs sigur pentru celiaci?
      • Primii pași în dieta fără gluten
        • Pregătirea locuinței
        • Alegerea și achiziția produselor gluten free
      • Semnificația simbolului Crossed Grain – pentru consumatorii celiaci
      • Dincolo de dieta fără gluten
      • Contaminarea
      • Dezechilibre și capcane în dieta Gluten Free
      • Cât de nociv este pentru un celiac consumul de gluten?
    • Dieta fără gluten și viața socială
      • Atitudini și comportamente
      • Viața socială și integrarea în comunitate
      • Cum pot accepta mai ușor copiii dieta fara gluten?
        • Copilul celiac în colectivitate
        • Factori care afectează aderența la DFG la copiii cu boala celiacă
        • Petreceri pentru copii
      • Kit gluten-free pentru călătorie
        • Zboruri gluten-free: oferta companiilor aeriene
    • Legislație
      • Burse medicale pentru elevii cu boală celiacă, an școlar 2022-2023
      • Programul Cornul și laptele, an școlar 2022-2023
      • Burse pentru școlarii cu boală celiacă, an școlar 2021-2022
      • Burse pentru studenții cu boală celiacă, an universitar 2021-2022
      • Propunere parlamentară pentru organizarea unei campanii de conștientizare a bolii celiace
  • Proiecte ARIG
    • Proiecte ARIG
    • Nutri & Gluten Free Fest
      • Nutri & Gluten Free Fest București
    • Suport refugiați ucraineni
      • Împreună pentru Ucraina
    • ARIG alături de tine
    • Grup suport și consiliere psihologică
    • Ghidul celiacului
    • Catalogul de produse fără gluten
    • CD SKILLS Programul Transnațional Dunărea Interreg
      • Programul Transnațional Dunărea Interreg CD Skills
      • Broșura „Viața cu boala celiacă”, material elaborat în cadrul proiectului CD Skills
    • Suport pacienți celiaci COVID-19
    • Caravana națională de informare “România fără gluten”
      • Caravana ‘România fără gluten’, la final: 1 din 100 de români testaţi suferă de boala celiacă
      • Proiectul “Caravana România fără Gluten” – premiul al II-lea pentru cea mai bună campanie CSR în domeniul Sănătății
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Craiova
        • Caravana națională „România fără gluten”, pentru informare și testare privind boala celiacă, deschisă la Craiova
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Iași
        • Ieşenii s-au testat gratuit pentru a afla dacă au intoleranţă la gluten
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Galați
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Constanța
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Brașov
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Cluj-Napoca
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Oradea
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Timișoara
      • Caravana “România fără gluten” ajunge la Sibiu
    • Happy Gluten Free 2019
      • România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare porție de paste fără gluten, gătită la târgul Happy Gluten Free 2019
      • Happy Gluten Free 2018 – 20 MAI – Cel mai mare eveniment pentru comunitatea de celiaci din România
    • Obiective, proiecte și realizări ale ARIG
  • Crossed Grain
    • Certificarea Crossed Grain
      • Programul european de certificare « fără gluten », Crossed Grain, demarează în România
    • Semnificația simbolului Crossed Grain
    • Produse certificate vs produse etichetate
  • Despre ARIG
    • Despre ARIG
    • Organizare
    • Parteneri
      • Parteneri & discount-uri oferite
      • KAUFLAND – un susținător constant al comunității Gluten Free în România
      • (P) K-free: Noua marcă proprie Kaufland de produse fără gluten sau fără lactoză
    • Implică-te
      • Redirecționează 3,5% către ARIG
      • Devino Partener ARIG
    • Contact

Contact

Home > Contact
21 July, 201420 August, 2021 admin

Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten – ARIG

Business Center Intrarea Aniversării 41, etaj 4, sector 3, București

E-mail: info@arig.ro

Share this:

  • Facebook
  • Twitter

PERSOANĂ JURIDICĂ? DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT/VENIT CĂTRE ARIG

PERSOANĂ JURIDICĂ? DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT/VENIT CĂTRE ARIG

PERSOANĂ FIZICĂ? REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZIT CĂTRE ARIG

PERSOANĂ FIZICĂ? REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZIT CĂTRE ARIG

Devino membru. Achită taxa anuală

Înscriere

Facebook

Despre Boala Celiacă

  • 15 confuzii și mituri despre boala celiacă
  • O nouă tehnologie ar putea sta la baza diagnosticării bolii celiace în cazul persoanelor aflate deja pe dieta gluten free
  • Ce trebuie să știi despre boala celiacă
  • Ce este și ce nu este boala celiacă
  • Markeri în boala celiacă
  • Tipuri de boală celiacă
  • Boala celiacă, simptome și semne

Dieta fără gluten

  • Cât de nociv este pentru un celiac consumul de gluten?
  • Primii pași în dieta fără gluten
  • Cum pot accepta mai ușor copiii dieta fara gluten?
  • Dezechilibre și capcane în dieta Gluten Free
  • Pregătirea locuinței

Caută

Despre ARIG

Asociația Română Pentru Intoleranță la Gluten (ARIG) este o asociație non-profit, apolitică și independentă, care își propune promovarea, sprijinirea și creșterea calității vieții persoanelor cu intoleranță la gluten.

Date de identificare

Denumire entitate nonprofit:
Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten – ARIG

Cod de identificare fiscală (CIF): 32096268

Cont bancar (IBAN): RO95BACX0000000903709001
UNICREDIT TIRIAC BANK SA

Sediul Social:
Bd. Lacul Tei, nr.120, Camera nr.4, Parter, Corp A, sector 2, București

Adresa de corespondență:
Business Center Intrarea Aniversării 41, etaj 4, sector 3, București

Obiective ARIG

  • Legislație
  • Educație și informare
  • Susținerea comunității
  • Susținerea mediului de business

ARIG în presă

  • Eveniment dedicat Zilei Bolii Celiace în România
  • Comunicat de presă: CD SKILLS – Proiect european destinat îmbunătățirii calității vieții persoanelor cu boală celiacă
  • Proiectul “Caravana România fără Gluten” – premiul al II-lea pentru cea mai bună campanie CSR în domeniul Sănătății
  • Caravana ‘România fără gluten’, la final: 1 din 100 de români testaţi suferă de boala celiacă
  • Obiective, proiecte și realizări ale Asociației Române pentru Intoleranță la Gluten, un interviu la Digi 24 cu președinta ARIG

Contact

Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten – ARIG

București

Business Center Intrarea Aniversării 41, etaj 4, sector 3

E-mail: info@arig.ro

Copyright © Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten