Dragi membri, Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten are plăcerea să vă anunțe că începând cu data de 1 iulie 2017 cardurile de membru ARIG sunt active la partenerii noștri comerciali și pot fi utilizate pe următoarele site-uri:
Magazin Discount oferit membrilor ARIG
www.republicabio.ro 10%
www.amarant.ro Închis
www.orgran.ro 10%
www.alimentespeciale.ro 5%
www.bacanianaturista.ro 10%
www.biomania.ro 7%
www.diafitt.ro 5%
www.ki-life.ro 8%
www.naturking.ro 10%
www.nosugarshop.ro 5%
www.nutrient.ro 5%
www.nutrivita.ro 20%
Cofetaria L´Amande 5%
Paradisul Verde Brașov 5%
www.vianaturalia.ro 10%
Note:
  1. www.nutrivita.ro –reducerea se aplică de la o comandă minima de 50 ron (fără transport inclus; de la o comanda de peste 250 lei transportul este gratuit); plata la magazin se face cu prezentarea cardului; pentru plata on-line la finalizarea comenzii se introduce la rubrica CUPOANE codul de membru ARIG si nr. cardului in campul dedicat mesajelor. Reducerea se aplică după procesarea comenzii.
  2. Cofetaria L’Amande – reducere 5% la toate produsele, cu excepția pâinii fără gluten
  3. www.nosugarshop.ro introducere cod ARIG la finalizarea comenzii.
  4. Magazinele Vianaturalia.ro, Biomania.ro și Amarant.ro oferă discountul pentru toate produsele de pe site (nu numai pentru cele fără gluten).
  5. În cazul magazinului Biomania.ro, schimbarea sistemului informatic va face posibilă folosirea câmpului ”cupoane” începând cu data de 1 august 2017. Până pe 1 august 2017, pentru comenzile plasate pe Biomania.ro, codul cardului de membru trebuie introdus în câmpul Mesaje.
Regulamentul de folosire al cardului ARIG este aici.