Obține cardul ARIG. Cardul ARIG este un card de reduceri, care face posibil accesul membrilor comunității la o serie de reduceri negociate de ARIG cu importatorii și vânzătorii de produse fără gluten. Pe viitor, ARIG va continua eforturile de atragere a cât mai mulți comercianți care să ofere reduceri membrilor comunității. Pe măsură ce vom semna convenții cu noii parteneri, aceștia vor fi anunțați pe email, pe www.arig.ro și pe pagina noastră de Facebook. De asemenea, în cazul în care vom întrerupe colaborarea cu unul dintre parteneri, această decizie va fi comunicată prin aceleași canale.

Cu cardul ARIG nu se pot efectua plăți.

Cardul ARIG este valabil începând cu data de 1 iulie 2017.

Descarcă Regulament oficial Card ARIG

Pentru a beneficia de reducerile de mai jos, trebuie să introduceți în câmpul ”cupoane” din ultima pagină a comenzii online codul unic de membru ARIG. În cazul comenzilor telefonice/pe email, acesta trebuie de asemenea menționat, pentru a se putea aplica discountul. În cazul achizițiilor de la cofetăria L´Amande – desserts sans gluten, cardul trebuie arătat fizic pentru aplicarea discountului.

Vă rugăm să vă asigurați, la încheierea comenzii, că reducerea a fost aplicată. În caz contrar, vă rugăm să contactați magazinul telefonic sau să trimiteți o notificare pe email, cu un scan al cardului dumneavoastră.

Magazin

Discount

Parteneri din 2020

Parteneri din 2018

Paradisul Verde Brasov
(în magazinul fizic)

5%

Parteneri din 2017

Note:

Magazinele vianaturalia.ro, biomania.ro și amarant.ro oferă discountul pentru toate produsele de pe site (nu numai pentru cele fără gluten).

În cazul magazinului biomania.ro, schimbarea sistemului informatic va face posibilă folosirea câmpului ”cupoane” începând cu data de  1 august 2017. Până pe 1 august 2017, pentru comenzile plasate pe biomania.ro, codul cadrului de membru trebuie introdus în câmpul Mesaje.

Pentru întrebări și pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți la info@arig.ro